Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

Bedrijfsinformatie

Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

ACO


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaalvismagazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

    1.


    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaalvismagazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

    1.

In de voedselverwerkende industrie worden vloeren, afwateringsputten en –goten blootgesteld aan verschillende temperaturen en vloeistoffen zoals water, chemicaliën en vetten. Maar ook transport met heftrucks en trolleys met (kleine) harde wielen hebben hun impact. ACO neemt al deze factoren, alsmede de vetafscheiders en het rvs leidingwerk, mee in haar ontwerpadvies. Een gedegen advies dat gebaseerd op de HygieneFirst filosofie, want voor de voedselveiligheid is het belangrijk om besmettingen te voorkomen.

Projectbegeleiding begint met een gedegen afwateringsadvies

Voor voedselveiligheid is een goed ontworpen afwateringssysteem goed en eenvoudig te reinigen. Gecombineerd met een doordacht afwateringsadvies worden ook risico’s op verstoringen van het productieproces, door besmetting of verstopping, geminimaliseerd. Daarom komt ACO bij afwateringsvraagstukken op locatie om de situatie te bekijken. Er is bijvoorbeeld een verschil tussen een voedselproducent van kant-en-klaar maaltijden, een slachterij of een zuivelverwerker. De belangrijkste punten die ACO meeneemt in haar afwateringsadvies zijn; welk water, hoeveel water, waar wordt op geloosd en komen de afwateringssystemen overeen met de behoeften en voorschriften/normen (HACCP) binnen het bedrijf. Ter voorkoming van scheurvorming, aantasting van de vloer en bacteriegroei is ook een goede verbinding tussen de put, goot en de vloerafwerking cruciaal. Vanuit hygiënisch oogpunt en belastingsklasse qua transportmiddelen is ook het type rooster belangrijk. Kortom, reden genoeg voor een gedegen HygieneFirst afwateringsadvies. Wist je dat ACO hier al jarenlang haar kennis en ervaring gratis voor beschikbaar stelt? #askACO noemen zij dat. Dus bij een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water … #askACO

www.hygienefirst.com/nl


    Warning: Undefined array key -1 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaalvismagazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 965
  • Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

    Vorige artikel

    Warning: Undefined array key 0 in /var/hpwsites/u_twindigital_html/website/html/webroot/digitaalvismagazine.nl/wp-content/plugins/diziner-core/lib/TwinDigital/Diziner/Core/Post.php on line 928
  • Doordachte afwatering belangrijk voor voedselveiligheid

    Volgende artikel